HATAY / HASSA - Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Mehmet Ragıp ÖZDEMİR´in yürütücüsü olduğu Tübitak 4006 Bilim Fuarı 03.05.2019 Cuma günü ilçemizden birçok okulun da ziyaretiyle gerçekleşti.

May

Samsun´da 13.sü Düzenlenen Uluslararası Meb Robot Yarışmasına Katıldık

Nis

Öğrencilerimize obezite ile mücadele ve sağlıklı beslenme sunumu yapıldı

Mrt

Okulumuzun öğrencilerinden olan Hassa İlçe Öğrenci Temsilcisi Harun Bilgin ve arkadaşları Şehitlerimiz anısına fidan dikme etkinliği düzenledi.

Okulumuzu ve Faaliyetlerimizi Tanıtan Tanıtım Videosu Yayınlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kompozisyon Yarışması İlçe Birinciliği

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi

Değerler Eğitimi VATAN SEVGİSİ Teması

Nis

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından Türk Bayrağı ve Oku resmedildi.

Mrt

Tarihimizin en büyük ve anlamlı zaferlerinden biri olan ayrıca tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez" dedirten destanı tarihin sayfalarına altın harflerle yazdıran Çanakkale Zaferi´nin 103. yıl dönümü münasebeti ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreni çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı  ve Hassa Şehitliği ziyaret edildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında yapılan kompozisyon yarışmasında okulumuz birinciliği elde etmiştir.

Kas

15 Kasım Hassa´nın Kurtuluşu temalı kompozisyon yarışmasında okulumuz üçüncü olmuştur.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Temalı Kompozisyon Yarışmasında Okulumuz Birinci Olmuştur.