HATAY / HASSA - Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

yok
Derviş Paşa Mah. Fatma Şahin Caddesi No 30 Hassa/HATAY PK. 31720
Vizyon
Teknolojiyi takip eden, gelişmeye açık, geleneklerini yaşatan, mesleki ve teknik eğitimde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Bilgi toplumu olabilmek ve toplumsal kalkınmayı sağlamak amacıyla, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, Milli Eğitim Mevzuatına uygun, değişime ve kaliteye inanmış bir mesleki ve teknik eğitim vererek, ülkesi için yürekli, tercih edilen, bilgiyi kullanabilen, milli ve manevi değerleri özümsemiş, mesleki alanda çağı yakalamış, yeterli bilgi ve beceriye sahip, yüksek öğrenime ve iş hayatına hazır, nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Ulaşım
Hassa, Kırıkhan, İskenderun, Antakya, Gaziantep, Kahramanmaraş tek otobüsle gidiş dönüş imkanı vardır
ilçe merkezi
Hassa ilçe merkezindedir. Antakya il merkezine 80 km uzaklıktadır.
Kyokushin Ashihara Türkiye Şampiyonası Türkiye 3.´lüğü
Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2019
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri