HATAY / HASSA - Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Basında Okulumuz

Ock

Sayın Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un paylaştığı "Gençlik Nereye Gidiyor" adlı video da okulumuza da yer verdi

"Engelsiz Mouse" adlı projemiz TRT Haber Kanalında ve diğer ulusal basında

Nis

Okulumuz İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası´yla protokol imzaladı.

Nis

Okulumuzun ismi Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirildi.

Mrt

Okulumuzun öğrencilerinden olan Hassa İlçe Öğrenci Temsilcisi Harun Bilgin ve arkadaşları Şehitlerimiz anısına fidan dikme etkinliği düzenledi. Okulumuzun da destek verdiği etkinliğe ilçe genelinden geniş katılım sağlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu akrobasi dronu "atik1" ulusal basında yer aldı.

Ara

Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi, Hataylı liseli öğrencilerin, fiziksel engellilerin bilgisayar kullanımını kolaylaştırmak amacıyla gözlüğe monteli baş hareketleriyle kullanılabilen "engelsiz mouse" projesini yapan liseli genç mucitleri telefondan görüntülü arayıp tebrik ederek, destek olacağını söyledi.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin birlikte geliştirdikleri engelsiz mouse projesi ulusal medya da geniş yankı buldu. Ana sayfa manşetlerinden verilen haberlerde projemizle alakalı geniş bilgilere yer verildi.